dressoir

Dressoir van hout met lichtgrijs detail

(2) Dit stijlvolle dressoir van het merk Kavehome is een blikvanger in huis. Het dressoir is gemaakt van massief acaciahout in een lichte naturel kleur. Het onderstel heeft een lichtgrijze kleur en is gemaakt van metaal. In dezelfde kleur als de poten zie je een horizontale streep over het design.  Uniek design met de afmetingen: 148 bij 43 bij 85 cm.

naar de website

tv-meubel Potenza

(2) Dit tv-meubel is gemaakt van gerecycled teakhout met daaronder een stalen frame. Dit model is uitgevoerd met drie lades en is 206 bij 45 bij 45 centimeter. Het meubel  wordt volledig afgemonteerd geleverd.

naar de website

TV-meubel gerecycled hout

(2) Dit is een tv-meubel van hert merk LifestyleFurn. het model is gemaakt van massief gerecycled hout en heeft een zwart metaal gepoedercoat frame. Het meubel is 135 bij 40 bij 46 centimeter en er zit garantie op. Het meubel heeft een stoere uitstraling.

naar de website

Tower Living Dressoir

(2) Een uniek dressoir gemaakt van grenenhout en is gelakt in een gebroken witte kleur. Het blad en de lades zijn van massief eikenhout. De afmeting is 220 bij 50 bij 90 centimeter. De dressoir is uitgevoerd met vier deuren en zes laden, er is dus ruimte zat om je spulletjes op te kunnen bergen.

naar de website

TV-meubel WOOOD

(2) Dit is een tv-meubel gemaakt van massief eikenhout in een zwarte kleur. Het model komt uit de WOOOD Exclusive serie. Het meubel is eenvoudig zelf in elkaar te zetten en wordt geleverd als bouwpakket. Het model is 180 bij 44 bij 60 centimeter. Op dit model zit garantie.

naar de website

Dressoir Woody van Eleonora

(2) Dit dressoir van het merk Eleonora is gemaakt van gecoat metaal in combinatie met aciahout. Het hout en metaal zijn beide in een lichte naturel kleur. Dat zorgt ervoor dat het dressoir in veel verschillende interieurstijlen tot zij recht komt.  het dressoir is 200 bij 42 bij 90 centimeter.

naar de website

Dressoir - Acaciahout en metaal

(2) Dit is een stijlvolle dressoir uitgevoerd met 2 deuren en 3 lades. Het dressoir heeft een zwarte kleur en is gemaakt van metaal en acaciahout. Het dressoir wordt volledig gemonteerd afgeleverd. De afmeting van het dressoir is 220 bij 42 bij 70 cm.

naar de website

Dressoir Teca gemaakt - teakhout

(2) Het dressoir Teca is onderdeel van de Teca-serie. De dressoir is gemaakt van stroken teakhout en daaronder zijn zwarte metalen poten. De stroken teakhout zijn bewerkt met een greywash. Dit maakt dat de dressoir een  landelijke look krijgt. De dressoir is  180 bij 30 bij 76 cm en heeft 6 lades.

naar de website

Stijlvol dressoir in witte kleur

(2) Een stijlvol dressoir in een witte kleur. Het dressoir past door zijn vorm en kleur het beste in een modern interieur. Het is gemaakt van MDF en afgerond met een kwalitatieve witte lak voor een extra zijdeglans. het zwarte onderstel is gemaakt van metaal. Het dressoir heeft een breedte van 180 cm en een hoogte van 80 cm en een diepte van 45 cm.

naar de website

Dressoir van het merk SoHome

(2) Dit dressoir is echt een must have. Deze blikvanger in huis is gemaakt van gelakt staal in combinatie met teakhout.  Er is veel ruimte om je spullen op te bergen. De kast heeft 2 deuren met een groot vak voor je spullen en 3 kleinere lades. In het teakhout zit een visgraatmotief. Door de vorm, stijl en kleur (naturel met zwart) past het dressoir in veel verschillende interieurstijlen. Het dressoir is 145 bij 45 bij 85 cm.

naar de website

Dressoir XXL Tower in witte kleur

(2) Deze XXL dressoir in witte kleur is erg handig voor als je veel spulletjes kwijt wil, maar wel een designkast wil. De kast heeft een oude vintage look in een witte kleur en heeft een teakhouten bovenblad. De dressoir heeft maar liefst 2 deuren en 10 kasten.  De kast is 181 bij 52 bij 130 centimeter en wordt volledig afgemonteerd geleverd.

naar de website

Industrieel tv-meubel Guy

(2) Een tv-meubel gemaakt van massief hardhout en heeft een vintage afwerking. Het meubel komt robuust en stoer over en komt goed tot zijn recht in een industrieel interieur. Het meubel is 150 bij 35 bij 45 centimeter en wordt volledig afgemonteerd geleverd.

naar de website

Dressoir hout van het merk Bendt

(2) Dit is een eikenhouten dressoir uitgevoerd met een gepoedercoat metaal onderstel. Het dressoir heeft een naturel kleur en een zwart onderstel. Verder is het dressoir eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Het dressoir is 120 bij 82 bij 40 centimeter.  Het dressoir wordt gratis thuisbezorgd en is CBW erkend.

naar de website

tv-meubel massief eikenhout

(2) Dit is een tv-meubel van het merk WOOOD gemaakt van massief eikenhout.  Het model heeft een lichte naturel kleur. Het meubel heeft een moderne uitstraling en is 180 bij 44 bij 60 centimeter. Het meubel is eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op dit model zit garantie.

naar de website

Wandrek van het merk Brix

(2) Dit is een design wandrek van het merk Brix uitgevoerd in mangohout met staal in een zwarte kleur. De afmeting is 160 bij 40 bij 75 centimeter. Er zit een garantie van twee jaar op en wordt gratis bezorgd.

naar de website

tv-meubel in de kleur zwart

(2) Dit is een tv-meubel in de kleur zwart gemaakt van gelakt MDF. De voorkant is gemaakt van eikenfineer en de poten zijn van metaal. Het model is 120 bij 45 bij 45 centimeter. Het meubel is van het merk Kave Home.

naar de website

Tv-meubel industrieel

(2) Dit is een tv-meubel in een industriële stijl. Het meubel is gemaakt van gezandstraald acaciahout.  Het is gelegd in verschillende stroken, waardoor het naast een industriële look ook een stoere uitstraling heeft. Het meubel is uitgevoerd met drie lades. Het meubel is ook eenvoudig zelf in te monteren.

naar de website

tv-meubel mangohout

(2) Dit tv-meubel is gemaakt van mangohout en gelakt staal heeft een stoere en industriële uitstraling. Het meubel is uitgevoerd met 3 lades. Het meubel is 160 bij 40 bij 50 centimeter en wordt volledig gemonteerd afgeleverd. Het meubel kan ook worden gebruikt als laag dressoir.

naar de website

Industrieel Dressoir van LifestyleFurn

(2) Dit dressoir heeft een stoere en robuuste uitstraling en past daardoor mooi in een industrieel interieur. Het dressoir is gemaakt van  industrieel afgewerkt metaal en heeft 4 glazen vensters. In het middenstuk is het dressoir gesloten. Dus eigenlijk bestaat het dressoir uit twee delen.  Het wordt volledig afgemonteerd geleverd en is 180 bij 40 bij 92 centimeter.

naar de website

Industrieel dressoir van SoHome

(2) Dit is een dressoir in een industriële stijl. Het dressoir is gemaakt van massief mangohout en heeft een grijze antieke afwerking. Het dressoir is uitgevoerd met vier deuren en wordt volledig afgemonteerd geleverd.  De afmeting is: 220 bij 45  bij 80 centimeter.

naar de website

tv-meubel Industrieel

(2) Dit is een robuust tv-meubel gemaakt van hardhout.  In het hout zitten wat oneffenheden en daardoor kan het voorkomen dat er verschillende kleurschakeringen inzitten. Het tv-meubel is 160 bij 40 en bij 45 centimeter en tussen de planken zit 16 centimeter.

naar de website

Dressoir Eleonora van mangohout

(2) Een dressoir in een industriële stijl gemaakt van mangohout en staal. het onderstel in het zwart is makkelijk zelf eronder te monteren.  Het dressoir is uitgevoerd met drie laden en drie deuren. De afmeting is 200 bij 45 bij 83 centimeter.

naar de website

Dressoir gezandstraald aciahout

(2) Deze eyecatcher is een must have voor de designliefhebber. Het dressoir is gemaakt van verschillende stroken  gezandstraald aciahout. Hierdoor heeft het een oneffen afwerking. Het model heeft een metalen zwarte frame onder de eronder en wordt volledig afgemonteerd geleverd. Verder heeft het dressoir 3 deuren en is er dus genoeg ruimte om je spullen op te bergen. De afmeting is: 160 bij 45 bij 81 cm.

naar de website

Dressoir gravure van hout

(2) Het dressoir Gravure van het merk WOOOD Exclusive is een echte eyecatcher. Het dressoir ziet er speels uit en is volledig gemaakt van eikenhout. Het dressoir heeft een naturel kleur, maar is ook in het zwart verkrijgbaar. Het dressoir is 180 bij 46 bij 85 centimeter.

naar de website

Dressoir Florida van So Home

(2) Dit dressoir komt uit de So Home collectie.  Het dressoir heeft een speelse en landelijke uitstraling. Dit komt vooral door de combinatie van gelakt staal en massief mangohout.  Er zitten 6 lades in en daar bovenop is nog ruimte om spullen op te plaatsen. Het dressoir is  165 bij 40 bij 75 centimeter.

naar de website

Tower living tv-meubel

(2) Dit is een witte tv-meubel gemaakt van grenenhout. Het blad is gemaakt van massief eikenhout en licht vergrijsd. Het meubel wordt volledig afgemonteerd geleverd en is 190 bij 40 bij 55 centimeter. Uitgevoerd met 2 deuren en 2 laden.

naar de website

Dressoir van Kave in het wit

(2) Dit is een stijlvol dressoir in lichte kleuren. het dressoir zelf is gemaakt van witgelakt MDF en de poten van massief eikenhout ook in een lichte naturel kleur. Het dressoir past goed in een modern interieur  en is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Het dressoir is 154 bij 45 bij 88 centimeter.

naar de website

Dressoir Eleonora in de kleur zwart

(2) Dit is een dressoir in een industriële stijl. Het dressoir heeft een zwarte kleur met daarop een massief houten blad. Dit dressoir zorgt voor veel ruimte om je spullen op te bergen met 2 deuren en 6 lades. het dressoir is 200 bij 45 bij 88 cm en wordt volledig afgemonteerd geleverd.

naar de website

Stijlvol dressoir - gerecycled teakhout

(2) Dit prachtige en unieke dressoir is gemaakt van gerecycled teakhout uitgevoerd met een metaal frame. het dressoir wordt volledig afgemonterd geleverd met de maten 166 bij 45 bij 92 cm.  Het dressoir heeft 2 deuren en drie laden. 

naar de website

tv meubel Teca

(2) Dit tv-meubel genaamd teca is ook verkrijgbaar als dressoir. Het meubel is gemaakt van stroken teakhout en het onderstel is van metaal. Het meubel is bij 150 bij 30 bij 45 centimeter. Dit model is uitgevoerd met drie lades. Op het meubel zit 2 jaar garantie.

naar de website

Dressoir Kave Home

(2) Dit is een dressoir van het merk Kave. Het dressoir is gemaakt van massief mangohout en is daarnaast versierd met gevlochten riet. Het dressoir is modieus en modern en past door zijn vorm en naturel kleur in veel verschillende interieurstijlen. De afmeting is 120 bij 40 bij 90 cm.

naar de website